Historia

Toiminta:

Pohjois-Karjalan kaukalopallo ry:llä itsellään ei ollut joukkuetoimintaa vaan yhdistys perustettiin ylläpitämään kilpailullista toimintaa Joensuun ja lähikuntien alueella. Kilpailutoiminta keskittyi lähinnä kaukalopalloilun alueellisen kilpailusarjan ylläpitämiseen.

Aktiivinen toimintahan alkoi yhdistyksen perustamisvuonna 2001 kaukalopalloturnauksella jonka jälkeen toimintamme jatkui Valtakunnallisen Kaukaloliikuntaliiton (Vkll) ostamana kilpailutoimintana III-divari-tasolla aina vuoteen 2005. Kaudet 2006 – 2008 keväälle ylläpidimme SKPU:n alaista kilpailutoimintaa. Maksoimme myös SKPL:n jäsenmaksua koska seuramme toimijoita oli mukana molempien liittojen kilpailutoiminnoissa.

Sarja-ja turnaustoiminnan historia:

Kilpailutoiminnot aloitettiin virallisesti 4.1.2002.
Pelit pelattiin joukkueitten harjoitusvuoroja käyttäen.
Pelivuoroja oli hallissa kuin luonnonjäilläkin.
Tämä toimikin kaksi vuotta seitsemällä joukkueella mukavasti mutta jo kolmantena toiminta vuotena sarja hupeni neljän joukkueen suuruiseksi.
Tämä siksi kun joukkueet eivät saaneet enää hallivuoroja kun luonnonjäillä pelaaminen oli sitä sun tätä vaikeitten sääolojen kanssa.
Milloin oli pakkasta tai suli jäät tai tuli lunta niin paljon ettei voinut sillä hetkellä pelata.
Nyt jouduimmekin pelit pelaamaan pääasiallisesti Enon jäähallissa saadessamme sieltä tarvittavaa- ja edullista jääaikaa, joskin kausilla 2006 - 07 olivat pelipaikkoina myös Lieksan ja Varkauden jäähalleissa pelatut osaturnaukset. Kontiolahdessa pelattiin kauden 2007 lopputurnaus.